به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع برق استان همدان، علی سهرابیبیدار در جمع دانشگاهیان فنی و حرفهای استان همدان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت اظهار کرد: مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفهای شهید مفتح همدان اقدام بدیعی را رقم زده است که کار بسیار با ارزشی خواهد بود و میتواند آینده بسیاری از جوانان را تضمین کند.
وی با اشاره به اینکه گاهی دو واحد درسی میتواند یک اشتغال پایدار را برای دانشجویان در آینده فراهم کند و دروس فنی و حرفهای در دانشگاه بسیار ارزشمند است، گفت: ابتکار عمل بسیار ارزشمند دانشگاه فنی و حرفهای در حوزه صنعت به طور قطع نتیجهبخش خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ارتباط صنعت با دانشگاه را مهم برشمرد و افزود: حضور دانشگاه در مجموعه صنایع بسیار ارزشآفرین است و میتواند در تسهیل هرگونه اقدام برای خدمترسانی به مردم و تولید کالاهای ارزشمند در راستای بهبود زندگی مردم اثرگذار باشد.
وی عنوان کرد: به طور قطع اعلام نیازهای صنعت به مجموعه دانشگاه، گرهگشاییهای بزرگی را رقم میزند.
سهرابیبیدار با بیان اینکه امروز صنعت توزیع برق را نمیتوان به صنعت برق خلاصه کرد، گفت: فناوری و تکنولوژیهای اطلاعات یکی از مهمترین تخصصهای مورد نیاز صنعت برق است و به تبع آن جای الکترونیک و ساخت تجهیزات ریز برای مدیریت تجهیزات بزرگ بسیار خوب باز شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر شرکتهای توزیع برق به سمت هوشمندسازی حرکت میکنند، گفت: مرکز مدیریت هوشمند شبکه توزیع برق استان را در سال 1401 افتتاح کردیم و در حال حاضر تجهیزات ما امروز با استفاده از تکنولوژیهای ارتباطات اطلاعات عمل میکند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تاکید کرد: در حال حاضر کنتورهای برق در بخشهای مختلف به خصوص بخش مصارف سنگین یا انشعابات دیماندی به صورت الکترونیکی قرائت میشود و دیگر مامور قرائت به محل اعزام نمیشود.
وی با اشاره به اینکه 100 درصد بخش دیماندی کشاورزی و صنعت رویتپذیر و قریب به اتفاق این بخشها کنترلپذیر است و از راه دور بر قطع و وصل برق این بخشها فرمان داده میشود، گفت: صنعت توزیع برق نگاه پیشروانه و عملی به مسائل مختلف به خصوص در حوزه هوشمندسازی دارد.
سهرابیبیدار با بیان اینکه تکلیف و ماموریت صنعت برق استان توزیع برق مطمئن و پایدار است، افزود: براي رسيدن به اين مهم چهار محور راهبردي تعريف شده كه جمع حاضر ميتوانند در اين راستا ايده دهند و سرعت كار بالا رود.
وي با اشاره به اينكه راهبرد اول هوشمندسازی در سه بخش شبکه برق، لوازم اندازهگیری و پایش و نیز فرایندها یا تحول دیجیتال است، گفت: راهبرد بعدی قابلیت اطمینان را دربرمیگیرد که تاکید داریم نباید برق مشترکی قطع شود و ولتاژغیراستاندارد باشد و پایش و استحکامبخشی آنها نیاز به ابزار دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به بهرهوری به عنوان محور راهبردی سوم در شرکت توزیع برق استان افزود: مشتریمداری و ارتباط دوسویه با مشتریان آخرین راهبرد موجود است.
وی با بیان اینکه ارتباط عرصه علمی و آکادمیک با عرصه عمل و خدمت و به عبارتی صنعت موجب رشد، شکوفایی و سطح آسایش مردم میشود، خاطرنشان کرد: تعامل بین صنعت و دانشگاه بدیهیترین اتفاق موجود در جهان است و در بسیاری از جاها رشتههای تحصیلی به درخواست مجموعههای صنعتی ایجاد میشود.
سهرابیبیدار با اشاره به اینکه خوشبختانه ساختار موجود دانشگاه فنی و حرفهای طوری بوده که اساسا به سمت ارتباط صنعت و دانشگاه حرکت میکند، افزود: آزمایشگاهها و کارگاههای پیشرفته و اساتید مجرب گویای این مطلب است که این دانشگاه آینده را به سمت نزدیکی علم و صنعت رقم بزند.
وی از انعقاد تفاهمنامه سه ساله شرکت توزیع برق استان همدان با دانشگاه فنی و حرفهای خبر داد و گفت: در این تفاهمنامه تحقق ظرفیتهای مختلفی را پیشبینی کردهایم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه از پژوهشهای دانشگاهی استقبال و حمایت خواهیم کرد، افزود: آمادگی داریم میدان عملی را برای ایدههای دانشگاهیان که مورد درخواست و نیاز شرکت توزیع برق بوده، فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه مجموعه مرکز تحقیقات شرکت توزیع برق استان پروژههای بسیار ارزشمندی را با اساتید دانشگاههای مختلف رقم میزند، ادامه داد: در این دانشگاه نیز انتظار است با حضور دانشجویان و اساتید به بهترین شکل این اتفاق بیافتد.
سهرابیبیدار با بیان اینکه خوشبختانه به همت صنعت برق و وزارت نیرو طی دو سال اخیر برنامهریزیهای خوبی در کشور اجرایی شده که نتیجه آن آسایش مردم بوده است، عنوان کرد: با برنامهریزیها و توجه به اصل مدیریت مصرف و عدم اسراف و تبذیر در مصرف برق و نیز مدیریت این حوزه خوشبختانه در این مدت بیش از دو سال در مراکز جمعیتی هیچگونه برنامه قطعی برق نداشتیم.
وی خاطرنشان کرد: این مهم به این دلیل است که وزارت نیرو با 100 برنامه در سال اول و 140 برنامه در سال دوم و 180 برنامه طی امسال تاکید به مدیریت تامین برق در بخشهای مختلف کشور را دارد.
انتهای پیام/