کد مطلب:  3581 تاریخ انتشار:  1401/6/1 13:41:13
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان:
۲۰ کیلومتر از شبکه برق تویسرکان به کابل خودنگهدار تبدیل شد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ۲۰ کیلومتر از شبکه برق فشار ضعیف شهر تویسرکان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در نشست با نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در راستای تحقق سیاست‌های این شرکت، از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ۲۰ کیلومتر از شبکه برق فشار ضعیف شهر تویسرکان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

وی افزود: یک طرح چهار مگاواتی برای توسعه شبکه برق شهرک صنعتی فرسفج در نظر گرفته شده است که اعتبارات آن با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان بیان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال‌های اخیر شاهد توسعه شبکه برق‌رسانی روستاهای تویسرکان بوده‌ایم.

وی تصریح کرد: اعتبارات مناسبی به توزیع نیروی برق تویسرکان اختصاص یافته است که این موضوع موجب توسعه و پایداری شبکه توزیع نیروی برق در این شهرستان شده است.

سهرابی بیدار تاکید کرد: با توجه به مشجر بودن معابر شهر تویسرکان و همچنین زیبایی مبلمان شهری آن، تبدیل خطوط فشار ضعیف به کابل خودنگهدار بسیار ارزشمند است.

*نصب 1200 دستگاه روشنایی در سطح معابر استان همدان

معاون مهندسی و تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق استان همدان نیز اظهار داشت: خرید و نصب یک هزار و ۲۰۰ دستگاه روشنایی در سطح معابر استان همدان از محل درآمدهای عوارضی در دستور کار قرار گرفته است.

وحید سعیدی با اشاره به اینکه انرژی مورد نیاز شرکت فاران شیمی تویسرکان به میزان یک مگاوات تامین می‌شود، گفت: بر اساس ابلاغیه شرکت توانیر بلوارهای تازه تاسیس باید توسط شهرداری‌ها به روشنایی تجهیز شوند، اما با این وجود در مواردی شرکت توزیع نیروی برق استان برای تامین روشنایی بلوارها اقدامات خوبی را انجام داده است.

* تامین برق مهمترین زیرساخت مورد نیاز توسعه

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در مجموع اقدامات بسیار مناسبی در حوزه برق‌رسانی شهرستان تویسرکان نسبت به سایر شهرستان‌های استان صورت گرفته است.

محمدمهدی مفتح افزود: در حوزه توسعه صنعتی شهرستان تویسرکان اقدامات قابل قبولی در راستای تامین برق و به دنبال آن ایجاد شغل انجام شده است.

وی با بیان اینکه آمار اشتغال استان همدان و به ویژه شهرستان تویسرکان واقعی نیست و بررسی‌ها نشان می‌دهد نرخ بیکاری در این شهرستان بالاتر از آمارهای کشوری است، گفت: تامین برق مهمترین زیرساخت مورد نیاز توسعه است که این حوزه به همت شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، به خوبی در شهرستان تویسرکان تقویت شده است.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسائل و مشکلات استان با هم‌فکری مجمع نمایندگان برطرف می‌شود، خاطرنشان کرد: در سفر رییس جمهور به استان همدان اعتبارات خوبی تخصیص داده شده است و امیدوارم اعتبارات این سفر در حوزه برق شهرستان تویسرکان به میزان مناسب اختصاص یابد.

* احداث شبکه برق‌رسانی روستای برفیان نیازمند 1۵۰۰ میلیون تومان اعتبار

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان تویسرکان نیز با اشاره به هزینه‌کرد اعتبارات بند (ج) و بند (پ) در بخش روستایی گفت: در سال‌های اخیر امکانات خوبی برای‌ مناطق محروم تخصیص داده شد و بین ۱۵ تا ۲۰ درصد از اعتبارات به توسعه برق‌رسانی روستاها اختصاص یافته است.

رضا کریم‌پور ادامه داد: روستای برفیان به دلیل حوادثی همچون رانش زمین مشکلاتی را در حوزه شبکه برق داشت که اعتباری نزدیک به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای احداث شبکه برق‌رسانی این روستا برآورد شده است.

وی با بیان اینکه اصلاح کامل شبکه توزیع نیروی برق شهرستان تویسرکان و تبدیل آن به کابل خودنگهدار در دستور کار است، گفت: در حوزه تامین روشنایی معابر نیز بر اساس ارزیابی صورت گرفته هر ساله بخشی از کار انجام می‌شود.