کد مطلب:  3498 تاریخ انتشار:  1400/4/10 23:25:11
معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق همدان:
برق حوزه‌های برگزاری کنکور در همدان قطع نمی‌شود
معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق همدان گفت: تمهیدات لازم برای تامین برق مطمئن و پایدار همه حوزه‌های امتحانی آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در مناطق زیر پوشش این شرکت اندیشیده شده تا قطعی برق رخ ندهد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، حمید طهماسبی‌خو بیان داشت: به منظور تأمین برق مطمئن و پایدار برای ۲۸ هزار داوطلب آزمون سراسری دانشگاه‌ها در ۴۸ حوزه همدان، که در روزهای ۹ تا ۱۲ تیرماه برگزار می‌شود، برنامه های ویژه ای در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: در روزهای برگزاری آزمون، قطع برق و خاموشی اعمال نمی شود و نیروهای عملیاتی و کشیک در قالب گروه های مختلف در امور بهره برداری، نگهداشت شبکه های فشار ضعیف و فشار متوسط مناطق مختلف 10 شهرستان استان آماده خدمت خواهند بود.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق همدان بازدید از محل های برگزاری آزمون و مسیر تغذیه حوزه ها در روزهای قبل از آزمون را از برنامه های این شرکت عنوان کرو افزود: کنترل و پایش شبکه و عدم اعمال هرگونه وقفه با برنامه به مشترکان و آماده به کار بودن مولد اضطراری امور بهره برداری استان به همراه راهبران مربوطه و استقرار آن در مکان‌های از پیش تعریف شده از دیگر برنامه های این شرکت است.

وی عنوان کرد: با حوزه های برگزار کننده آزمون نیز برای تامین برق اضطراری توسط ژنراتورها مکاتبه شده است تا در صورت وقوع حادثه غیر مترقبه برق حوزه ها را تامین کنند.

طهماسبی‌خو گفت: تامین برق اضطراری نیز توسط گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل توزیع برق همدان مورد ارزیابی قرار گرفته است و گروه های تعمیرات اضطراری امور نگهداشت پیشگیرانه شبکه فشار ضعیف منطقه نیز آماده به کار هستند.

وی تصریح کرد: همه نیروها با حفظ نظم و انضباط همواره تمامی موازین ایمنی و شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت خواهند کرد و با توجه به حساسیت های مورد نظر، تمام تلاش ما بر این است که هیچگونه مشکلی برای تأمین برق حوزه های آزمون به وجود نیاید.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق همدان تاکید کرد: از مردم عزیز استان نیز می خواهیم با توجه به افزایش دما و حساسیت برگزاری آزمون سراسری، به منظور تامین برق مستمر حوزه های برگزاری آزمون، در مصرف خود صرفه جویی کنند.