کد خبر : 3717
تاریخ : 1402/7/30
گروه خبری : ستاد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان:

امروز GIS به یک ضرورت تبدیل شده است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه امروز GIS به یک ضرورت تبدیل شده است، گفت: هوشمندسازی و افزایش قابلیت اطمینان شبکه بدون GIS امکان‌پذیر نیست و افزایش بهره‌وری و ارتباط با مشتریان با این ابزار زیرساختی میسر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در جلسه نرم‌افزار زیرکمیته GIS (نرم افزار GEDAT) که با حضور مسئول GIS شرکت توانیر، مدیرعامل شرکت ادصاپ، مدیران واحد GIS 14 شرکت توزیع نیروی برق کشور در شرکت توزیع برق استان همدان اظهار کرد: مأموریت شرکت توزیع نیروی برق استان، توزیع برق مطمئن و پایدار است که برای تحقق این امر، ما چهار محور اصلی را تعریف کرد.

وی با بیان اینکه محور مهم و اول هوشمندسازی است، افزود: افزایش قابلیت اطمینان، افزایش بهره‌وری و ارتباط دوسویه و مستمر با مشتریان نیز از دیگر محورها هستند که هر چهار محور همبستگی دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: حرکت در این محورها ما را در رسیدن به مأموریت اصلی شرکت کمک می‌کند و می‌توانیم هدف خود را منصه ظهور برسانیم و تأمین برق پایدار را برای مشترکین خود تضمین کنیم.

وی با بیان اینکه امروز GIS به یک ضرورت تبدیل شده است، گفت: هوشمندسازی و افزایش قابلیت اطمینان شبکه بدون GIS امکان‌پذیر نیست و افزایش بهره‌وری و ارتباط با مشتریان با این ابزار زیرساختی میسر می‌شود.

سهرابی بیدار با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در حوزه GIS جزء شرکت‌های پیشگام است، افزود: این امر در پیک‌سایی امسال کمک خوبی برای ما بود که بتوانیم پیک تابستان امسال را مدیریت کنیم.

وی با تأکید بر کاربردی‌سازی و بروزرسانی اطلاعات GIS به عنوان دو مسئله مهم تصریح کرد: امید است با توجه به حوزه GIS و کاربردی‌سازی و بهره‌برداری از این ابزار زیرساختی به کارها قوت و سرعت بخشیده و موجب افزایش رضایت مردم باشیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام اطلاعات خطوط فشار متوسط و ضعیف در استان برداشت و وارد نرم افزار شده است.

* GIS به عنوان بانک اطلاعاتی مرجع و مکانی است

مسئول GIS شرکت توانیر نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت کمیته GIS با 6 زیرکمیته در کشور اظهار کرد: GIS به عنوان بانک اطلاعاتی مرجع و مکانی است، سیستمی که قرار است مرکز اطلاعات شبکه قرار گیرد.

سیدمحسن بنی فاطمه با اشاره به ضرورت تعریف استانداردها و توسعه متوازن GIS، افزود: باید همه ابعاد این سیستم از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مد نظر قرار گیرد که در این راستا در بحث دستورالعمل‌ها سعی شده یکسان‌سازی داشته باشیم و برابر با استانداردها پیش برویم.

وی با بیان اینکه داده سرمایه اصلی هر سیستمی است، گفت: بروزرسانی اطلاعات نیز باید در خلال فرایندها صورت گیرد.

 مسئول GIS شرکت توانیر شرکت توانیر با بیان اینکه مأموریت GIS، حفظ و بروزرسانی داده‌های مکانی است، تصریح کرد: تاکنون اطلاعات خطوط 20 کیلوولت و پست‌ها به طور کامل برداشت شده و امید است تا پایان سال اطلاعات فشار ضعیف نیز تکمیل شود.

انتهای پیام/

  لینک
https://edch.ir/Press/ShowNews/3717