کد خبر : 3623
تاریخ : 1401/12/27
گروه خبری : ستاد

«محمد سعید سیاوشی» مدیر توزیع برق شهرستان نهاوند شد

طی مراسمی با حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، فرماندار نهاوند و مسئولین شهرستانی ضمن تقدیر از زحمات منصور غلامی ذاکری، محمد سعید سیاوشی به عنوان مدیر توزیع برق شهرستان نهاوند معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی، علی سهرابی بیدار مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در آیین تکریم و معارفه مدیر توزیع برق شهرستان نهاوند اظهار کرد: مهندس ذاکری از مدیران با سابقه و با دانش هستند و در شرایطی مدیریت شهرستان نهاوند را بر عهده گرفت که خود یک ایثار بود.

وی با بیان اینکه تلاش ما بر این است که از ظرفیت‌های هر شهرستانی استفاده کنیم، افزود: مجموعه استان، مجموعه توانمندی است و فرصت دادن به افراد جدید برای بهره‌گیری از توان آنان و ارائه خدمات بهتر و باکیفیت‌تر به مردم است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان فلسفه تغییر مدیران را در راستای خدمت‌رسانی مطلوب‌‌تر به مردم دانست و گفت: هدف از این تغییرات استفاده از تجارب و ظرفیت دیگر افراد مجموعه با ذائقه و نگاه‌های متفاوت برای رسیدن به اهداف و برنامه‌های ترسیم شده شرکت است، که هدف نهایی ما افزایش رضایتمندی مردم است.

وی با بیان اینکه مأموریت شرکت ما تأمین برق مطمئن و پایدار برای مشترکین استان است، تصریح کرد: چهار محور اساسی برای دستیابی به این مأموریت در برنامه داریم که اولین برنامه ما هوشمندسازی است که شامل هوشمندسازی لوازم اندازه‌گیری و شبکه می‌شود که طی سال جاری اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

سهرابی بیدار تصریح کرد: افزایش سطح قابلیت اطمینان شبکه نیز دومین محور است که در این راستا برای پایداری شبکه، تعویض سیم‌های مسی به کابل خودنگهدار، اصلاح پایه‌ها و شبکه و ... در دستور کار بوده و اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه محور سوم افزایش سطح بهره‌وری است که همه اقدامات ما برای نیل به این مهم است، تصریح کرد: برنامه دیگر ما مشتری مداری و ارتباط دوسویه با مشتریان است که از نمونه‌های بسترسازی در این راستا اپلیکیشن «برق من» است که در حال ظرفیت‌سازی و افزایش کاربران هستیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ضمن تقدیر از زحمات مهندس ذاکری و آرزوی توفیق برای مهندس سیاوشی عنوان کرد: جای دارد از حمایت‌های فرماندار و دیگر مسئولینی که به مجموعه توزیع برق در مدیریت پیک بار تابستان و زمستان کمک کردند تقدیر کنیم.

*کاهش تلفات شهرستان نهاوند امسال به 9.4 درصد رسید

مدیر سابق توزیع برق شهرستان نهاوند نیز در ادامه با بیان اینکه شهرستان نهاوند بیش از 80 هزار مشترک برق دارد، با ارائه گزارشی از عملکرد این مدیریت اظهار کرد: از سال 99 که بنده عهده‌دار مدیریت توزیع برق شهرستان نهاوند با همبستگی و تلاش همکاران توانستیم اقدامات خوبی در شاخص‌های شرکت توزیع برق داشته باشیم.

منصور غلامی ذاکر با بیان اینکه در حال حاضر تلفات توزیع برق شهرستان با تلاش شبانه‌روزی همکاران به 9.4 درصد رسیده است، گفت: در حوزه وصول مطالبات و تأمین برق در پیک بار تابستان نیز امسال شاهد اقدامات خوبی در شهرستان بودیم که حاصل تلاش همه کارکنان است.

ضرغام احمدوند فرماندار شهرستان نهاوند نیز در ادامه سرپرست جدید توزیع برق نهاوند را فردی انقلابی و جهادی دانست و اظهار کرد: امیدوارم مدیریت جدید توزیع برق شهرستان که از خانواده معظم شهدا است، همچون مهندس ذاکری و البته به مراتب بیشتر از قبل منشا خدمات شایان توجه‌ای برای شهرستان نهاوند باشد.

در پایان این مراسم ضمن تقدیر از زحمات منصور غلامی ذاکری، محمد سعید سیاوشی به عنوان سرپرست مدیریت توزیع برق شهرستان نهاوند معرفی شد.

لینک