کد خبر : 3481
گروه خبری : ستاد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد

برگزاری دومین اقدام فراگیر سال 1400 با حضور 57 اکیپ عملیاتی در استان همدان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: ششمین اقدام سراسری و دومین اقدام فراگیر سال 1400 با محوریت عبور از پیک تابستان همزمان با سراسر کشور با حضور 57 اکیپ در استان همدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی اظهار داشت: ششمین اقدام سراسری و دومین اقدام فراگیر سال 1400 با محوریت عبور از پیک تابستان همزمان با سراسر کشور 30 و 31 اردیبهشت ماه در استان همدان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این مانور با محوریت عبور از پیک تابستان برگزار شد، افزود: ارزیابی آماده به کاری مولدهای اضطراری، ارزیابی آماده بکاری سامانه‌های اطلاع‌رسانی خاموشی«برق من» و پاسخگویی 121 و تعدیل روشنایی معابر با آرایش یک در میان و زیگزاگ از رویکردهای این مانور است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: شناسایی و جمع‌آوری دستگاه‌های رمز ارز غیرمجاز و جلب همکاری ادارات راه و ترابری در تعدیل روشنایی بین شهری مطابق مکاتبات قبلی نیز از دیگر رویکردهای این مانور بود.

وی بهینه‌سازی مصرف انرژی روشنایی معابر، کاهش تلفات و پیشگیری از سرقت انرژی توسط استخراج‌کنندگان غیرمجاز ارز دیجیتال، افزایش رضایت مشترکین در اطلاع رسانی خاموشی های با برنامه و عبور از پیک بار تابستان را از اهداف این مانور برشمرد.

جمشیدی با اشاره به حضور 57 اکیپ با حضور 143 نفر در دومین اقدام فراگیر سال 1400 در استان همدان گفت: از این تعداد 34 اکیپ در تعدیل روشنایی معابر و 23 اکیپ در شناسایی رمز ارز فعال هستند.

وی ادامه داد: در راستای کاهش مصرف روشنایی معابر، در این مانور بازدید و جلب همکاری یک هزار و 502 مشترک تجاری، تعدیل روشنایی 859 دستگاه چراغ معابر با میانگین مصرف 150وات و تعدیل روشنایی پارک‌ها و میادین به تعداد 475 دستگاه چراغ در مجموع با توان مصرفی 555 کیلووات به منظور مدیریت مصرف انرژی و تعدیل روشنایی صورت گرفت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: بررسی روند مصرف تمام مشترکین و شناسایی تعداد 135 مورد مشترک مشکوک به استخراج رمز ارز دیجیتال و برنامه‌ریزی به منظور سرکشی، کنترل و بازرسی آنها  نیز از دیگر اقدامات در اجرای این مانور است.

وی با اشاره به کشف 76 مزرعه رمزارز و شناسایی یک هزار و 703 ماینر در مجموع با توان مصرفی 3 هزار و 53 کیلووات تاکنون در استان همدان گفت: از این تعداد هشت مزرعه رمزارز و 64 ماینر در مجموع با توان مصرفی 134 کیلووات در سال جاری کشف شده است.

جمشیدی با اشاره به جلب همکاری ادارات راه و ترابری در تعدیل روشنایی بین شهری مطابق مکاتبات قبلی گفت: تعدیل یک هزار و 539 لامپ در معابر بین شهری با میانگین مصرف 145 وات از ابتدای مهر 1399 تاکنون با برآورد توان مصرفی 223 کیلووات طی مکاتبات انجام شده با ادارات مربوطه انجام شده است.

وی با بیان اینکه آماده بکاری سامانه‌های اطلاع‌رسانی خاموشی «برق من» و پاسخگویی 121  از دیگر محورهای این مانور است، افزود: تعداد مشترکین فعال در اپلیکیشن «برق من» تاکنون برابر با 45 هزار و 413 مشترک، معادل 6 درصد مشترکین برق استان است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: تعداد کل مشترکین ثبت شده در سامانه «ثبت حوادث» برای ارسال پیامک 481 هزار و 276 مشترک است که طی روزهای آتی تمام مشترکین در سامانه «ثبت حوادث» ثبت می‌شود.

وی با بیان اینکه تعداد مشترکین حساس ثبت شده در سامانه «ثبت حوادث» برای ارسال پیامک خاموشی نیز 3 هزار و 635 مشترک است، ابراز داشت: تعداد پیامک ارسال شده برای مدیریت بار و خاموشی‌های با برنامه از ابتدای سال تاکنون 2 هزار و 57 مورد بوده است.

جمشیدی اظهار داشت: تعداد درخواست ثبت شده در سامانه «برق من» برای فعالیت‌های بهره‌برداری از ابتدای سال تاکنون یک هزار و 557 مورد است.

وی با تأکید بر آماده بکاری مولدهای اضطراری گفت: طی سال گذشته تمام مراکز حیاتی، حساس و مهم استان شامل 200 مرکز بازدید وآماده بکاری مولدهای برق اضطراری آنها تست و گزارش آن به دفتر مدیریت  بحران و پدافند غیر عامل ارسال  شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان یادآور شد: همچنین در اردیبهشت ماه سال جاری بازدید از تمام مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان انجام  وگزارش آماده بکاری مولدهای اضطراری این مراکز که بالغ بر 33 مرکز است به دفتر مدیریت بحران و پدافندغیر عامل ارسال شد.

وی افزود: در همین راستا مکاتبات متعددی با استانداری، فرمانداری‌ها، دادستانی، علوم پزشکی و جهاد کشاورزی صورت گرفته و اعلام شد با توجه به فرا رسیدنه فصل گرما و افزایش مصرف برق و احتمال بروز قطع برق، اطلاع‌رسانی لازم با ادارات و صنایع زیر مجموعه برای آمادگی و استفاده از مولدهای برق اضطراری انجام شود.

جمشیدی تصریح کرد: در خصوص شناسایی و بکارگیری مولدهای خودتامین برای عبور از پیک بار نیز تاکنون 48 تفاهم‌نامه با قدرت نامی 10.53 مگاوات با صنایع استان به امضاء رسیده است.

وی در پایان با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف برای عبور از پیک بار گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و بالا رفتن مصرف برق در این ایام از هم‌استانی‌های گرامی درخواست می‌کنیم به منظور جلوگیری از خاموشی‌های ناخواسته، نسبت به کاهش مصرف برق خود به ویژه از ساعت 12 الی 18 با ما همکاری داشته باشند.

لینک