کد مطلب:  3597 تاریخ انتشار:  1401/8/16 10:34:27
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان:
یازدهمین رزمایش سراسری آماده بكاری مولدهای برق اضطراری در همدان برگزار شد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از برگزاری یازدهمین رزمایش سراسری قطع برق و ارزیابی آماده بكاری مولدهای برق اضطراری مراکز دارای سطح بندی در همدان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار اظهار کرد: با توجه به اینکه در اثر بروز وقایع ناخواسته ممکن است شبکه تامین برق قطع یا مختل شود، در این شرایط مراکز دارای اهمیت نظیر مراکز درمانی، امدادرسانی، حمل و نقل و ...  باید دارای تمهیدات لازم برای تامین انرژی الکتریکی مستقل از شبکه برق، باشند تا بتوانند برای مدت زمان معینی (شرایط اضطراری و یا بحرانی) نیازهای ضروری و اولیه خود را تامین کنند.

وی افزود: در این راستا براساس دستورالعمل تامین برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس و مهم، این شرکت طی سال دو بار اقدام به ارزیابی آماده بکاری مولد برق اضطراری مراکز دارای سطح‌بندی در استان می‌کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به برگزاری رزمایش سراسری قطع برق و ارزیابی آماده بكاری مولدهای برق اضطراری مراکز دارای سطح بندی در همدان عنوان کرد: این رزمایش با حضور 11 اکیپ و 43 نفر در 6 شهرستان استان شامل اسدآباد، همدان، رزن، بهار، کبودراهنگ و ملایر اجرایی شد.

وی با بیان اینکه در این رزمایش برق 11 مرکز سطح بندی و دارای اهمیت در سطح استان قطع شد، گفت: هدف از این رزمایش قطع برق و سنجش ارزیابی صحت عملکرد مولدهای برق اضطراری این مراکز و تمرین حفظ آمادگی و انجام کار تیمی اکیپهای عملیاتی شرکت بود.